Tyto internetové stránky používají cookies pro zajištění efektivního fungování. Prohlížením našich stránek souhlasíte s jejich použitím.    Příjmout cookie   Více informací

Ochrana osobních údajů

Výňatek z Obchodních podmínek:

10.        OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

10.1.      Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

10.2.      Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, úplná adresa bydliště, adresa elektronické pošty, telefonní číslo a číslo bankovního účtu (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

10.3.      Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu. Nezvolí-li kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.

10.4.      Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

10.5.      Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

10.6.      Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

10.7.      Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

10.8.      V případě, že by se kupující domníval, že prodávající (čl. 10.5) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

10.8.1.   požádat prodávajícího o vysvětlení,

10.8.2.   požadovat, aby prodávající odstranil takto vzniklý stav.

10.9.      Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

10.10.  Kupující má možnost odvolat souhlas se zpracováním svých osobních údajů. V tomto případě zašle kupující na adresu provozovny prodávajícího či na adresu elektronické pošty prodávajícího žádost o likvidaci svých osobních údajů. Po přijetí žádosti budou osobní data prodávajícím bez odkladu zlikvidována. Jelikož jsou osobní data vázána na uživatelský účet, bude současně zrušen i registrovaný účet kupujícího.

10.11.  Prodávající je registrován u Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00046858.

 


BlackSpider, © 2017